onsdag 31 augusti 2016

Fiske i Antons sjö

Vi fiskar nästan aldrig i insjö men den här helgen gjorde vi det. Vi var på vår kompis och ABU-broder Anton Tsvetkovs födelsedags fiskehelg. Det var förstås inte bara vi på festen utan massa sköna sportfiskare, bla Gabriel Claesson som jag tävlar mot i Pike Hero. :)
Vi kom dit på fredagskvällen och fick god mat och gott sällskap. Det blev mycket gött fiskesnack. Gabriel och jag satt mest i Antons fiskerum som är en drömplats för varje sportfiskare!! Alla väggar är fyllda av häftiga fiskeprylar!

På lördagsmorgonen packade vi in all utrustning i båten och åkte ut till Antons gäddsjö. Det blåste rätt mycket men det kan göra gäddfisket spännande!

Det var spännande fiske långt ut i sjön där det var stenig botten.
Duktiga Daniel och Martin fiskade med oss. Alltid kul att vara ute med sportfiskare som man inte fiskat med förut och som man lär sig nya saker av.


Vi fick några gäddor under dagen och de hade en helt annan färg än hemma hos oss.
Jonas tog första gäddan på en McPike tånglaken. (gäddans underkäke var delad men hade nästan läkt ihop)

Gäddorna var mörkare med gulare fläckar. Riktiga skönheter!Hur resten av fiskeresan gick läser ni på min ABU blogg: http://www.eu.purefishing.com/blogs/sv/adrian-lundberg/2016/08/31/fiske-i-antons-gaddsjo/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar