lördag 6 augusti 2016

Sommarlovsfiske

Jag har fiskat nästan varje dag på mitt sommarlov. Oftast har det blivit abborrfiske med jigg från bryggorna nära mitt hus men givetvis många gäddpass i båt också. Har jagat gösen 2 gånger men inte lyckats så bra. 
Gäddfisket på sommaren har varit bättre än tidigare år, de senaste 5 gäddpassen har vi haft meterfiskar i båten varje gång och många mindre fiskar som är riktigt kämparglada, superkul!! Klart man vill ha stora gäddor men varje gång det hugger får man adrenalin även om fisken är mindre, det är det som gör fisket så roligt!
Vi fiskar som vi brukar där det är ca 1-4 meters djup och oftast har vi haft bäst fiske på morgonen eller runt lunch. (Bäst fiske har vi haft på McPike i färgen tånglake. Samma bete som jag tog min 10kg gädda med)
Ut och fiska, skitfiske på er!! 
(Ni missar väl inte Pike Hero på youtube!!) ;)
Adrian & Jonas

Allt kan hugga när man kör med lite mindre jiggar :)

2 fina abborrar.

Fin 112cm 


Man lär sig mycket av att fiska med andra sportfiskare. Vi tog ett pass med Magnus Holtmar som är duktig tävlingsfiskare.


Här ligger Adams 102cm gädda i håven som tog en McPike tånglake när vi guidade på Junior Pike OpenNär vi var på västkusten fångade jag krabbor. Synd att de inte finns såna hemma också!


Fin och pigg sommargädda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar