söndag 9 februari 2014

Havsfiske på västkusten

Jag, pappa, Martin och Jocke har anmält oss till en havsfiskeresa till västkusten. Det ska bli kul att testa fiska stor torsk och havskatt! :-)Är du intresserad av att hänga med?


HAVSFISKERESA 31/5-1/6 2014
Ta chansen och följ med på ett riktigt fiskeäventyr till västkusten(Varberg). Vi åker ut med Hallandskusten mest erfarna guider och skeppare, som gör allt för att ditt fiske och din stund på havet ska bli bästa möjliga. Det är en 8 timmars fisketur med M/S Clipper som är ett renodlat havsfiskefartyg med plats för upp till 40 personer. Ombord finns även en Cafeteria/bar med enklare förtäring och dryck. Självklart finns även toaletter och andra förnödenheter. Vi kommer att fiska på en massa spännande fiskeplatser som tex Fladen, Flacket, Kristian, Stora och lilla Middelgrund, Röde bank och Danska liljan. Plus ett par specialställe där vi har chans att få de riktigt stora fiskarna!

Du har chans till att få många roliga och spännande fiskarter som tex  Havskatt, Torsk, Sej, Långa, Makrill, Pigghaj, Plattfisk mm mm!

Du behöver inte ha med egen utrustning, allt finns ombord och ALLA kan fiska, nybörjare eller proffs!
Om du vill veta mer om fisketuren eller M/S Clipper kan du kolla in fladenfisketurer.se

Pris 1000kr/per och då ingår följande:
Buss TOR Gamleby-Varberg
Övernattning på Varbergs vandrahem
Frukost, Lunch, Middag : Lördag (ej söndag)
8 timmars guidat fiske och utrustnig

Anmälan görs till rosellandreas@spray.se eller på tel 0708-470468 SENAST den 15/5
Anmälningsavgift på 500kr sätts in på bankgiro: 129-6623 och märks med Fiskeresa.
Mer detaljerat reseprogram skickas ut när anmälningsavgiften är betald. Vid frågor kontakta gärna Andreas på tel: 0708-470468.


Arrangör: GamlebySportfiskeklubb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar