fredag 5 juni 2015

Tävlingsplanen funkade inte

14:e plats blev det för oss förra hösten i Pike Open Västervik och våren innan det gick också ganska bra så klart vi skulle köra på samma plan igen men ta större gäddor. Men så blev det ju tyvärr inte. Första dagen var det bra fiskeväder och vi hade ganska mycket fisk uppe och många hugg men ingen ville var 70 cm eller längre hur mycket vi än kämpade! Kändes inte kul alls att avsluta första dagen utan en enda godkänd fisk..... :(
Eftersom vi bara sett 1 bättre gädda under hela första dagen ändrade vi taktik och bestämde oss för att fiska i Gamlebyviken andra dagen. Var det en bra plan?? Nja..  Många timmars slit och inte alls lika många hugg. Kl 04-12 hade vi knappt någon fisk alls och absolut ingen godkänd.
Eftersom det regnade hela tiden åkte vi till rampen och satt i bilen när vi skulle käka lunch. Vi bestämde att fiska där ingen annan fiskar, alltså mellan alla bra vassar. Det tog 3 kast så hade Thor tagit en 91cm  :) och efter det tog jag också en godkänd fisk några kast senare.
Tyvärr finns det inte så många ställen uppe i Gamlebyviken som inte är heta så vi fick nöja oss med 2st godkända.
Segt fiske för oss men Team Flytwest som vann fiskade hur bra som helst!!
Tävlingen är riktigt bra (som vanligt) ordnad av Tom och Jonas på Jakt & Fiskebutiken och det var en rolig fest vid prisutdelningen. Alltid nått kul att se fram mot när fisket går dåligt!!
Nu på söndag ska vi fiska igen och då blir det Gamlebyviken.
Skitfiske!!  Adrian & Jonas

Vår första godkända i tävlingen tog farfar.

Min godkända. Gött!! :)

(Vi kom på plats 82 denna tävlingen. Det måste vi bara ta i höstens tävling!!!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar